Dierenparade

Dierenparade

*UITVERKOCHT* Leeuw geeft een feest en stuurt alle dieren vanaf de Zuidpool tot de Noordpool een uitndodiging: hond, orang-oetan, zeehond, nijlpaard, tijger, pinguïn, poes, merel en duif en nog veel meer!

DIERENPARADE 
een boek vol geluiden
tekst en illustraties Irène Schoch
 
 

Leeuw geeft een feest en stuurt alle dieren vanaf de Zuidpool tot de Noordpool een uitndodiging: hond, orang-oetan, zeehond, nijlpaard, tijger, pinguïn, poes, merel en duif en nog veel meer!

Bij het boek zit een CD met echte dierengeluiden. Zet de CD op en lees het boek (voor) en je ziet op de heldere duidelijke platen de dieren en hoort op de CD hoe alle dieren reageren op de uitnodiging en zich verheugen op het feest.

Achterin het boek staan per dier nog leuke weetjes over de dieren.
Jonge kinderen houden van herhaling. Welk geluid maakt dat beest? Wie gaan er naar het feest? Aan het eind kennen ze het verhaal, alle dieren in goede volgorde en alle geluiden!
 

Kortom een ideaal cadeauboek met 30 verschillende dieren dat je met jonge kinderen keer op keer kunt lezen en bekijken.

Hier vind je allemaal tutti-ideeën om het boek voor te lezen en te gebruiken thuis of in de groep.

Vanaf 2 jaar | ISBN 978 94 90139 15 5 |  geb. 80 blz. | met CD |  prijs € 14,95

UITVERKOCHT

 

 

 
Op naar het feest!
[...] Het boek is mooi gemaakt, in een stijl van illustreren die sterk aan Eric Carle doet denken. Het gaat niet om het feest zelf, maar om de tocht erheen die de dieren moeten maken. Elk dier krijgt apart aandacht, met een illustratie én met het specifieke geluid dat het maakt. Dat geluid is te horen als je de bijbehorende cd tijdens het voorlezen afspeelt. De combinatie van tegelijkertijd voorlezen én cd afspelen biedt een totaalervaring van beeld, dierengeluid (+ muziek), verhaal éen menselijke warmte van de voorlezer. Een origineel en mooi gemaakt boekje! 
Lieke van Duin, Kinderopvang, juni 2011
  • foldergeneral
  • foldermanuals

Log in om te reageren

Boeken van deze artiest

Dierenparade

*UITVERKOCHT* Leeuw geeft een feest en stuurt alle dieren vanaf de Zuidpool tot de Noordpool een uitndodiging: hond, orang-oetan, zeehond, nijlpaard, ...

Wil je op de hoogte blijven?
 
of