voor kinderen

Ik haat politiek-actie - verhalen met Chinese karakters


Kleine-ridders-kleurplaat
Klik hier en je ziet een tekening van Agostino Traini die hij speciaal voor de bezoekers van de tutti-website heeft gemaakt. Maar de tekening is nog niet af. Dat kun jij doen! Wij willen je tekeningen ook op onze site plaatsen. Dan kun je de tekening bijvoorbeeld scannen en toesturen naar info@tutti.nl , als je hem zelf wilt houden, of je stuurt de tekening gewoon naar ons. 
 
Ik haat politiek -!!!!!ACTIE!!!!!!!
Camilla de hoofdpersoon in Ik haat politiek organiseert een protestactie tegen de mogelijke komst van een vuilverbrandingsoven in het natuurpark. Wij willen je graag uitnodigen om op te schrijven waar jij graag tegen zou willen protesteren en hoe je dat denkt te gaan aanpakken.
Je kunt alleen mee doen of met vrienden of met de klas of school.
Wij proberen gelijke onderwerpen met elkaar in contact te brengen en willen jullie verder helpen om via politici, actiegroepen enzovoort jullie protestactie te realiseren.
Vragen? info@tutti.nl
 
Verhalen met Chinese karakters
Met de Chinese karakters in de boeken De reis van Liu en Klein Chinees woordenboek kun je zelf verhalen schrijven. Wij zouden het heel leuk vinden om een zelfgeschreven verhaal te mogen ontvangen. Het verhaal moet minimaal 10 zinnen lang zijn of minimaal 100 karakters. Wij publiceren het verhaal op de site en wij sturen jou een leuk Chinees cadeau toe! info@tutti.nl
 
 
 

 
 


  

  
  
 
Zit JIJ in ons publiek?
Meld je bij ons aan 
en wij houden je op de hoogte!