tutti publiek


tutti-boeken maken we voor jullie: kinderen.
Maar we hopen ook dat u leerkrachten, pedagogisch begeleiders en (groot)ouders de boeken leuk vinden. Want op school, in de kinderopvang en door (groot)ouders die voorlezen wordt het enthousiasme en de liefde voor het boek overgedragen.

Jullie en u zijn ons publiek dus wij horen graag ieders mening: boegeroep en applaus, vragen en ideeën. Schrijf ze naar info@tutti.nl.

tutti-publiek-bestand
Wij willen iedereen graag leren kennen. Daarom kun je je ook aanmelden om opgenomen te worden in het tutti-publiek-bestand, als lezer, als leerkracht, als ouder, als bibliothecaris en als boekhandelaar. Dit tutti-publiek heeft bij ons een streepje voor. Dat wil zeggen dat het tutti-publiek speciale uitnodigingen ontvangt, alles als eerste weet, kans maakt op speciale tutti-cadeaus en betrokken wordt bij alle gekke dingen die wij gaan doen in Nederland en Vlaanderen.Wil je op de hoogte gehouden worden van de tutti-boeken en de tutti-acties en kans maken op leuke op speciale tutti-cadeaus en betrokken wordt bij alle gekke dingen die wij gaan doen in Nederland en Vlaanderen,
aarzel dan niet en meld je aan!

 

 

  
  
 
Zit JIJ in ons publiek?
Meld je bij ons aan 
en wij houden je op de hoogte!