De familie van Nielie barst van liefde

 

De familie van Nielie barst van de liefde
 
tekst Josee Hussaarts
omslag en illustraties Ceseli Josephus Jitta
 
Vorige winter bracht theatergroep Kwatta succesvol de familievoorstelling De familie van Nielie barst van liefde op toneel en deze toneeltekst werd door schrijver en regisseur Josee Hussaarts bewerkt tot een bruisend (voor)lees boek.
 
Een nieuwe familie, alsof Pam daarop zit te wachten! Vandaag gaat het gebeuren. Haar vader gaat trouwen met Saar, haar bijna stiefmoeder. Kijk eens hoe blij ze zijn, net als haar bijna stiefbroertje en haar bijna oma. Er komt ook nog een hond bij, een varkentje, en een filosoof met een raam. Maar… wordt er nu nog getrouwd of niet? 

Voor informatie over de voorstelling ga naar de website van theatergroep Kwatta.

 
Vanaf 6 jaar voorlezen, vanaf 8 jaar zelf lezen | ISBN 978 94 90139 32 2 |  geb. 152 blz. |  prijs € 12,95

Wil je het boek meteen kopen? Klik hier

  

 ***** Pam en haar nieuwe familie of hoe het toch goed komt.

[...] Houd je van gezellige boeken met ook een dosis fantasie dan is dit boek een echte aanrader. Heerlijk om te zien dat zo’n samengesteld gezin in het begin de nodige spanning en weerzin oproept maar dat het toch allemaal op een heel bijzondere manier goed komt. Leuk dat ieder nieuw hoofdstuk begint met kleine tekeningetjes van ieder of alles wat in dat hoofdstuk aan bod komt. Je komt er ook achter waarom het boek “de familie van Nielie” heet. Dat lees je pas op de laatste bladzijde en vond ik om te lachen.
Pam is echt zo’n meisje dat je vanaf het begin in je hart sluit om haar niet meer los te laten. Heerlijk voorlezen voor jeugd vanaf een jaar of zeven. Door fijne bladindeling en goede regelafstand ook al snel zelf te lezen. Ineke tipt op www.libris.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

      

 

 

 


 
 
Zit JIJ in ons publiek?
Meld je bij ons aan