contact

postadres
Herengracht 31
2312 LA Leiden

foreign rights

vertegenwoordiging
Nederland
Loes Randazzo
Van Sybergstraat 8
7631 JE Ootmarsum
e loes.randazzo@wxs.nl
t (+31) (0)6 51346162
t (+31) (0)54 1293784


tutti is onderdeel van tuttibooks
BTW-nummer 
NL001200220B13 
uitgever
Irma van Welzen
e irma@tutti.nl
t +358 40 4823530


vertegenwoordiging
België
Bestellen via Centraal Boekhuis.
Voor individuele afspraken,
neem contact op met
info@tutti.nl


 Privacyverklaring (AVG)
tutti houdt verschillende data-bestanden bij:
Het tutti-publiek-bestand van diegenen die aangegeven hebben door ons op de hoogte gehouden te willen worden. Hierin hebben we ook opgenomen die lezers die via de mail een vraag over onze boeken en/of over onze auteurs stelden.
Daarnaast hebben we een bestand met recensenten en journalisten waarvan we weten - en soms waarvan wij vermoeden - dat ze geïnteresseerd zullen zijn in onze publicaties.
Wij gebruiken deze gegevens enkel voor onze eigen administratie en mailingen en stellen deze nooit ter beschikking aan anderen. Wij slaan niet méér gegevens op dan voor onze administratie strikt noodzakelijk is. Niemand anders dan de tutti medewerker kan bij de gegevens komen. De computer waarop de bestanden worden bewaard is goed beveiligd, en wordt qua beveiliging regelmatig geüpdatet. Wij doen er alles aan om veilig met de gegevens om te gaan, al kunnen wij natuurlijk niet garanderen dat wij nooit gehackt zullen worden. Wij doen er echter alles aan om dit te voorkomen. Mocht u om wat voor reden dan ook willen dat wij uw gegevens uit onze administratie verwijderen, dan kunt u ons dat melden. En bij alle mailingen geven wij steeds expliciet aan dat men zich kan uitschrijven via een mailtje aan info@tutti.nl. En wij zullen daar dan voor zorgen.

 

  
  
 
Zit JIJ in ons publiek?
Meld je bij ons aan 
en wij houden je op de hoogte!